طبع موز چگونه است؟
از ديدگاه طب سنتي طبع موز گرم و تر است و مصرف اين ميوه پرخاصيت براي افراد سرد مزاج به ويژه افراد لاغري که پوست تيرهاي دارند و مزاج آنها سرد و خشک است، بسيار مفيد است و به درمان مشکلات مفصلي و ناراحتي اعصاب در اين افراد کمک ميکند. علاوه بر اين مصرف موز در فصلهاي سرد سال براي گرم مزاجان بلامانع است، اما افراد گرم مزاجي که در مناطق گرمسيري زندگي ميکنند و يا مزاج گرم و خشکي دارند، بايد اين ميوه را همراه با مصلحات آن مصرف نمايند.
طبع موز چيست
مصلحات موز
مصرف موز در افراد گرم مزاج به ويژه افراد با مزاج گرم و خشک توليد صفرا را افزايش ميدهد و باعث بروز خارش، افزايش حرارت بدن، حالت سنگيني در بدن و سر ميشود؛ بنابراين افراد گرم مزاج بهتر است بعد از خوردن اين ميوه يک خوردني ترش مانند سنکجين، آبغوره، آبليمو يا آب انار ميل کنند. همچنين موز در اکثر افراد به ويژه افراد سرد مزاج باعث ايجاد نفخ ميشود، براي پيشگيري از اين مشکل بايد بعد از مصرف موز کمي نمک خورده شود. عسل و مرباي زنجبيل از ديگر مصلحات موز به شمار ميآيند که طبع موز را به تعادل ميرسانند.
مصلحات موز
مختصري بر خواص موز
موارد زير تنها برخي از خواص موز هستند:
درمان اسهال و اسهال خوني
ضد سرطان (به دليل پتاسيم بالايي که دارد)
درمان کم خوني
تقويت کننده معده
درمان زخم معده و روده
قطع خونريزي (براي قطع خونريزي موز به صورت جوشانده مصرف شود)
درمان ضعف بدن (مصرف موز به همراه عسل به درمان ضعف بدن کمک ميکند)
پيشگيري از بيماري هاي قلبي و عروقي (به دليل دارا بودن پتاسيم)
تقويت سيستم ايمني (به دليل دارا بودن مواد معدني و ويتامينها مانند آهن، روي، ويتامين آ، ويتامين ب، ويتامين ث، سلنيوم و پروتئين)
کاهش فشار خون
افزايش ميل جنسي
پيشگيري از پارکينسون و آايمر
درباره این سایت