خنده بر هر درد بي درمان دواست. نيازي به تلاش براي اثبات علمي اين امر نيست. همه مي دانيم که با خنديدن حال مان بهتر مي شود. مردمي که شاد و خندان  هستند، سالم ترند و بدون شک در جامعه ي سالم همه فرصت رشد و پيشرفت دارند. در جامعه ي اخمو، ناراحت و غم زده بيمارستان ها غلغله مي شوند و مردم دواي خود را در داروخانه ها جستجو مي کنند. غافل از اينکه دواي دردشان داشتن روحيه شاد و لب هاي خندان است. 




گفتن اين حرف ها تکرار مکررات است. اما دانشمندان در سرتاسر جهان به صورت علمي پرده از اسرار فوايد خنديدن برداشته اند. خنديدن علاوه بر اين که فضا را تلطيف کرده و به اصطلاح يخ ها را باز مي کند، فوايدي نيز دارد که به طور علمي به اثبات رسيده است. در اين مطلب شما را با اين فوايد آشنا کرده و دعوت مي کنيم تا مي توانيد بخنديد، حتي اگر سخت باشد.




منشا خنده از کجاست؟


به عقيده متخصصان نوروبيولوژيست فعل خنديدن به سال هاي دور و دوران اجداد انسان يعني مردان غارنشين بر مي گردد. در آن  زمان افراد براي ايجاد اطمينان خاطر متقابل، صداهايي بلند و بريده بريده توليد مي کردند. در واقع اين صداها روشي براي آشنايي دادن به همديگر بود که به  مرور تغيير کرده و به شيوه اي واقعي براي ايجاد ارتباط تبديل شد.




خنده مسري است


حتما براي شما هم پيش آمده است که در مترو يا اتوبوس و غيره با مشاهده کسي که در حال خميازه کشيدن است، دچار همين حالت شده ايد. درست است. خميازه کشيدن مسري است. به همين ترتيب نيز خنديدن مسري است. نتايج پژوهش هاي زيادي نشان داده است با مشاهده کسي که در حالت خنديدن واقعي است، احتمال اينکه شما هم به خنده بيافتيد حدود 30 درصد بالا مي رود. جالب تر اينکه شما با يادآوري صحنه هاي خنده دار، بارها و بارها خواهيد خنديد.




خنده کالري مي سوزاند


شايد باورتان نشود اما مي شود با خنديدن نيز کالري سوزاند. البته ميزان کالري مصرف شده در حالت خنديدن قابل مقايسه با يک جلسه ورزشي نيست. اما با اين حال بدانيد زماني که در جمع دوستان، خانواده و آشنايان به شوخي و خنده مشغول هستيد، مقداري نيز کالري مي سوزانيد. مي پرسيد چرا؟ چون زماني که شروع به خنديدن مي کنيد، مناطقي از عضلاتتان مانند عضلات شکم مي لرزند. بايد بدانيد که روزانه 10 تا 15 دقيقه خنديدن باعث سوزاندن 10 تا 40 کالري مي شود. درست است که ميزان زيادي نيست، اما مي توان اين را به فوايد جسمي خنديدن اضافه کرد.




شرايط جامعه روي شرايط روحي مردم تاثير دارد


به عقيده متخصصان ، بدون شک خلق و خوي افراد به شرايط کشوري که در آن زندگي مي کنند و فرهنگي که به آن تعلق دارند ربط دارد. بنابراين همه افراد از مسئولان تا مردم بايد براي داشتن جامعه اي شاد تلاش کنند. يادتان باشد جامعه اي که امروز مي سازيم همان جامعه اي است که بايد تحويل فرزندان مان بدهيم. بنابراين بايد تلاش مان را براي تحويل جامعه اي سالم و شاداب به کودکان امروز و جوانان فردا به کار گيريم.




هر روز بايد بخنديد


کمي در خصوص خنديدن هايتان دقيق تر باشيد. بايد بدانيد روزانه چقدر مي خنديد. اگر در طول روز لب هايتان به زحمت يک تا دو بار مي خندد، کمي نگران کننده است. چون دانشمندان به اين نتيجه رسيده اند که هر فرد بزرگسال بايد روزانه به طور متوسط 15 تا 20 بار بخندد.




بررسي هاي علمي نشان داده است که اداي خنده درآوردن (خنده ظاهري) نيز به اندازه خنده ي از ته دل و واقعي موثر است. اين کار باعث مي شود که مغز نتواند فرق اين دو نوع خنده را متوجه شود. بنابراين تاثير آن يکسان است




بازي کردن با بچه ها، ديدن فيلم هاي کمدي، دوره همي هاي دوستانه و غيره به خنديدن بيشتر کمک زيادي مي کند. بهتر است بدانيد که چنين موقعيت هايي امکان خنديدن را بيشتر مي کنند. به طوري که احتمال مي رود در عرض فقط 10 دقيقه، پنج بار بخنديد. در اين صورت مي توانيد به روزانه 20 بار خنديدن نزديک تر شويد.




خنديدن سلامت روحي تان را ارتقا مي دهد


به گفته متخصصان علوم اعصاب شناختي، خنديدن به قدري باعث ايجاد آرامش اعصاب مي شود که مي توان آن را با لذت خوردن شکلات و غذاي لذيذ مقايسه کرد. خنديدن براي مقابله با افسردگي لازم است، چون باعث افزايش توليد دوپامين يا هورمون خوشبختي مي شود.




خنديدن خاصيت درماني دارد


خنديدن علاوه بر اينکه به کالري سوزي و تناسب اندام کمک مي کند، خاصيت درماني نيز دارد. نتايج پژوهش هاي متعدد نشان مي دهد که خنديدن بدن را سالم نگه مي دارند، بويژه اينکه باعث تقويت دستگاه ايمني بدن مي شود. علاوه بر اين دانشمندان معتقدند که خنديدن باعث کاهش درد شده و سلامت قلب را بالا مي برد.




حتي به زور خنديدن نيز کارساز است


توصيه مي کنيم به زور هم که شده است بخنديد. بدون شک خنده ي از ته دل و واقعي، اثرات شگفت انگيزي در بدن دارد. اما نتايج بررسي هاي علمي نشان داده است که اداي خنده درآوردن (خنده ظاهري) نيز به اندازه خنده ي از ته دل و واقعي موثر است. اين کار باعث مي شود که مغز نتواند فرق اين دو نوع خنده را متوجه شود. بنابراين تاثير آن يکسان است. اگر احساس ناخوشايندي داريد روزانه سعي کنيد هر طور که شده است بخنديد. چون با تکرار اين کار عادت کرده و به مرور خنده هايتان واقعي مي شوند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عکس سریال های کره ای فروش فويل آلومينيوم سون چت|چت سون|چت روم سون کفسابی کوچهء صبح شمیم گرافیک بیمه عمر و آتیه خدمات مجالس غزال 09126119521 SGP درب های امنیتی _ اولین خاطرات ما _