ابتلا به سرطان مثانه در مردان نسبت به ن بيش تر است و با اين که مي تواند در هر سني اتفاق افتد اما معمولا افراد مسن را تحت تاثير قرار مي دهد.
سرطان مثانه اغلب اوقات در سلول هايي (سلول هاي اوروتليال) آغاز مي شود که سطح داخلي مثانه را مي پوشانند. مثانه عضوي عضلاني و تو خالي در ناحيه پاييني شکم است که ادرار را ذخيره مي کند.
با اين که در مثانه شيوع بيش تري دارد اما اين نوع سرطان مي تواند در ديگر قسمت هاي سيستم مجاري ادراري نيز رخ دهد. حدود 7 مورد از هر 10 سرطان مثانه در مراحل اوليه شناسايي مي شوند.
اين ها مراحلي هستند که سرطان مثانه به ميزان بالايي قابل درمان است. با اين حال، حتي مراحل اوليه سرطان مثانه نيز مي توانند در مثانه عود کند. به همين دليل، افراد مبتلا به سرطان مثانه معمولا به آزمايش هايي روتين به مدت چند سال پس از درمان نياز دارند تا عود سرطان مثانه يا پيشرفت آن به يک مرحله شديدتر تشخيص داده شود.
علائم و نشانه هاي سرطان مثانه مي توانند شامل موارد زير شوند:
در صورتي که فرد به هماچوري ابتلا يابد، ادرار او ممکن است رنگي مانند قرمز روشن يا به رنگ نوشابه (رنگ کولا) پيدا کند.
گاهي اوقات، ممکن است ظاهر ادرار تغييري نکند اما در حين يک آزمايش ميکروسکوپي از ادرار، وجود خون در آن تشخيص داده شود.
افراد مبتلا به سرطان مثانه ممکن است موارد زير را نيز تجربه کنند:
اما اين علائم اغلب به دلايلي غير از سرطان مثانه رخ مي دهند
تمامي ن بايد هر سال تست پاپ اسمير را بدهند تا از وجود سرطان در بدن خود آگاه شوند. در زير به بررسي علائم سرطان مثانه در ن مي پردازيم لطفا با ما همراه باشيد.
وجود خون در ادرار مي تواند يکي از دلايل سرطان مثانه در ن باشد، وجود خون در ادرار ممکن است بدون هيچگونه دردي ظاهر شود و ن اين خون را با قاعدگي يا يائسگي اشتباه بگيرند. وجود خون در ادرار مبني بر سرطان مثانه نيست اما در صورت مشاهده خون در ادرار بايد به پزشک مراجعه کرد و آزمايش هاي لازم را داد.
عفونت ادراري علائم مشابهي با سرطان مثانه دارد مانند: فوريت در دفع ادرار، درد هنگام ادرار، افزايش ادرار کردن و يا بي اختياري ادرار، به همين دليل است که برخي افراد اين دو بيماري را با هم اشتباه مي گيرند. اگر تمام مراحل درمان عفونت ادراري را گذرانده ايد و آنتي بيوتيک براي بهبود عفونت ادراري مصرف کرده ايد اما مشکل شما درمان نشده است حتما به پزشک براي سرطان مثانه مراجعه نماييد.
تمامي سرطان ها باعث کم شدن اشتها در بين بيماران مي شود، سرطان مثانه هم باعث ضعف در عضلات، خستي، کاهش اشتها و حس کسل بودن شود. اگر چنين علائمي در خود ديديد حتما با پزشک خود در ميان بگذاريد.
درباره این سایت